Installatiekast HFN-FH01 voor Busch-free@home®

november 30, 2017

Energiedistributie en huisbesturing zijn namelijk geïntegreerd in één verdeelsysteem. Dat bespaart tijd en zorgt voor een overzichtelijke installatie.

Eén geïntegreerd geheel

Busch-free@home® is de nieuwste generatie intelligente en betaalbare domoticasystemen en vindt zijn plek in zowel nieuwbouw, bestaande bouw als renovatie en kan zowel centraal als decentraal worden uitgevoerd. Kloppend hart van de installatie is het System Access Point; een centrale die de verschillende sensoren verbindt en de uiteenlopende functies regelt. Daarnaast is er ook een DIN-railvoeding noodzakelijk. Beide componenten zijn nu in de HFN-FH01 voorgemonteerd en voorbedraad aanwezig en zijn onderling verbonden via een busleiding. In plaats van het System Access Point los tegen de wand te schroeven, maakt dit nu integraal onderdeel uit van de verdeelkast. Energiedistributie en huisbesturing zijn zo slim geïntegreerd, wat zorgt voor een overzichtelijke installatie en meer montagegemak.

Eenvoud in installatie

Voor de installatie wordt de HFN-FH01 naast een nieuwe of bestaande installatiekast geplaatst. De aansluitdraden van de DIN-rail-voeding kunnen vervolgens snel en eenvoudig op een installatieautomaat in de naastgelegen installatiekast worden gemonteerd. De installatiekast voor Buschfree@ home® is daarnaast standaard uitgevoerd met een RJ45-connector, zodat ook een modem direct kan worden aangesloten. Optionele componenten zoals dim-, jaloezie-, licht-, verwarmings- of deurcommunicatie-actoren kunnen eveneens snel en eenvoudig worden toegevoegd.

Dat alles maakt dat de installatiekast HFN-FH01 een intelligent, betaalbaar en gebruiksvriendelijk domoticasysteem voor de woning, met het montagegemak, de flexibiliteit en betrouwbaarheid van Hafonorm-kasten.

 

 

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl