Installateur en aannemer

Voor deze marktpartijen gelden prestatiegaranties en meerjarenonderhoud contracten richting opdrachtgevers. De O-Nom Box kan naast het monitoren van energieverbruik, ook integreren met comfortinstallaties als warmtepomp om bijvoorbeeld storings- en onderhoud meldingen centraal binnen te laten komen.

De huurder wordt op de hoogte gehouden van zijn eigen energieverbruik. Middels een dashboard wordt het energieverbruik ook bewaakt. Volgens de EPV dient minimaal 1x per jaar (EPV) zal de huurder op de hoogte gesteld te worden van het totaal verbruikte energie. Het monitoringssysteem zal automatisch per maand per woning de data klaarzetten voor beheerders. Deze is geschikt voor interne rapportage weergaven bijvoorbeeld Microsoft Acces.

Het instellen van de zogenaamde energiebundel gaat bij voorkeur vanuit het beheerders dashboard, maar kan ook desgewenst vanuit de APP ingesteld worden. De privacy van de huurder is gewaarborgd. Dit komt omdat de data uit de woningen niet op basis van persoonsgegevens of adressen worden verstuurd. Dit samenvoegen kan alleen bij de beheerder plaatsvinden en op basis van goedkeuring van huurder.

<<

©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl