Inbouw WiFi access point inbouwdoos APAC W

januari 13, 2022

Hirschmann Multimedia is erin geslaagd een WiFi acces point te ontwikkelen voor inbouw in de muur, gevoed als dubbele datadoos met 1 UTP-kabel. De APAC W beschikt over de EasyMesh™-technologie. 

Creëer een betrouwbaar WiFi-netwerk zonder onderbrekingen in de woning van je klant met hét eerste volledig ingebouwde acces point. Het APAC W Gigabit internet PoE inbouw access point is eenvoudig aan te sluiten op een bestaand datanetwerk en heeft band steering. Dit zorgt ervoor dat er een gelijkmatige verdeling is van het draadloze netwerk, waardoor alle draadloze netwerkapparaten in het thuisnetwerk een optimale verbinding hebben. Door meerdere APAC W Gigabit internet PoE inbouw access point te combineren, ontstaat op elke verdieping in het huis een optimale WiFi-dekking met een maximale snelheid.

Wat zijn de voordelen van de APAC W,
het eerste Gigabit internet PoE inbouw access point?

●     EasyMesh™-technologie 2.4 GHz en de 5 GHz;
●     Alle devices op één netwerk;
●     De eerste ingebouwde wandcontactdoos met Gigabit bedraad én WiFi 5 access point;
●     WPA3-beveiliging;
●     MU MIMO: Multi-user, multiple-input, multiple-output technologie;
●     VLAN-support;
●     Standalone device dat geen controller nodig heeft;
●     Roaming zonder onderbreking van het internet;
●     Het meest betrouwbare netwerk.

Hét eerste volledig ingebouwde WiFi-netwerk

De APAC W is ontworpen om optimaal te functioneren wanneer het is ingebouwd naast de wandcontactdoos in de muur. Op die manier wordt het volledig weggewerkt in het interieur, zodat er geen randapparatuur in het zicht zit. Ook het trekken van extra bedrading is veelal niet nodig. APAC W heeft naast WiFi 5 2.4 GHz en 5 GHz twee fysieke Gigabit LAN-poorten en is aan te sluiten op een bestaand datanetwerk.

apac-w.com

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl