Hoogwaardige installatie met MENNEKES AMAXX®

augustus 24, 2020

Met de MENNEKES AMAXX® combinaties bespaart u aanzienlijk op de montagetijd. In plaats van meerdere kabels, buizen en buisbevestigingen aan te sluiten en montage van losse (CEE-) componenten, hoeft u dit slechts één maal te doen met een AMAXX® combinatie. Het resultaat is een hoogwaardige overzichtelijke installatie met fraaie vormgeving die op eenvoudige wijze geïnstalleerd is.

Hoogwaardige installatie

Door de MENNEKES AMAXX® combinaties toe te passen realiseert u een kwalitatief hoogwaardige installatie. Voor de eindklant betekent dit een duidelijke en overzichtelijke installatie met een fraaie vormgeving. Voor de installateur wordt de installatieprocedure vergemakkelijkt en vergt deze aanzienlijk minder tijd.

Lokaal afgezekerd

AMAXX® combinaties zijn leverbaar met o.a. installatieautomaten, aardlekschakelaars of Neozed zekeringhouders, zodat de installatie lokaal afgezekerd is. In geval van storingen zijn deze gemakkelijk te lokaliseren, te verhelpen en blijft de rest van de installatie gewoon functioneren.

Snel leverbaar

Veel van de compleet oplossingen zijn snel leverbaar doordat ze standaard op voorraad liggen bij de leverancier. Op zoek naar een klantspecifieke oplossing? Neem dan contact met ons op.

Bestel hier

 

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl