Honeywell PEHA introduceert een nieuw product in het Enocean-portfolio

Draadloos dimmen van moderne LED-Lampen

december 15, 2020

Honeywell PEHA introduceert een nieuw product in het Enocean-portfolio dat volledig is uitgerust met moderne functies. De op EnOcean-technologie gebaseerde Easyclick pro LED-dimmer biedt flikkervrij, stil en lineair dimmen van op netspanning werkende dimbare LED-lampen voor residentiële, commerciële, hotel- en restauranttoepassingen. De dimmer kan ledlampen van> 1W tot 150W aansturen. Met de achterlopende fasetechnologie is het compatibel met dimbare LED-lampen van gerenommeerde fabrikanten. De instellingen voor een perfecte aanpassing aan de kenmerken van LED-lampen maken een gemakkelijke toekomstige verandering naar andere soorten LED-lampen mogelijk.

Met behulp van de lichtscènes kunnen verschillende sferen worden bereikt. Lichtscènes worden steeds populairder. De reden hiervoor ligt voor de hand, door te spelen met licht kunnen we met één klik de complete uitstraling en sfeer van een woonkamer veranderen, of beter gezegd met Easyclick.
Uniek is de nieuwe status datafunctie die het mogelijk maakt het energieverbruik te monitoren. Zeker in deze tijd waarin duurzaamheid een grote rol speelt, komt deze functie goed van pas.

De bidirectionele communicatie maakt integratie in Tridium / Niagara-gebouwautomatiseringssystemen mogelijk en is volledig gecertificeerd door KEMA.

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl