Honeywell PEHA in ziekenhuizen

juni 8, 2020

Het is een moeilijke periode voor Nederland, Europa en de hele wereld. Het Coronavirus vormt een bijzondere uitdaging voor iedereen. Veiligheidsinstanties, politiek en artsen werken onder hoge druk om de pandemie onder controle te krijgen. De behoefte aan beschermende uitrusting en medische apparaten is nog nooit zo groot geweest. PEHA is trots dat met het assortiment voor ziekenhuisinstallatie een bijdrage kan worden geleverd voor het snel realiseren van medische verzorgingseenheden. Momenteel worden talrijke verzorgingseenheden voor de beademing met PEHA-producten uitgerust en verzonden aan de landen en regio’s in heel Europa die het zwaarts zijn getroffen door de pandemie.

Reinigingsmiddelbestendige apparaten

Maken het permanent gebruik mogelijk van chemische reinigende en desinfecterende middelen, wat in het bijzonder de verspreiding van bacteriën en virussen (Coronavirus) verhindert.

Snijklemtechniek voor snelle installatie

Is perfect geschikt voor fabrikanten van ziekenhuis-verzorgingseenheden die snel op de verhoogde behoefte als gevolg van de wereldwijde Covid-19 pandemie moeten reageren.

Apparaten met knippervrije led

Zijn een onmisbare indicator voor goede werking en spanning om levensreddende uitrusting van stroom te kunnen voorzien.

Direct naar de webshop

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl