Hoe zorgt u voor de zekerheid van continue stroomvoorziening?

april 8, 2017

Legrand Nederland heeft in zijn assortiment UPS-systemen diverse uitvoeringen van 600 VA t/m 4,8 MVA voor grotere installaties. Dit past in de filosofie van Legrand voor het leveren van integrale oplossingen voor utiliteit, industrie en infra. De UPS-systemen van Legrand zijn onder andere leverbaar in conventionele 1-fase Line Interactive (bijv. voor kantoren, domotica-installaties, kassasystemen, automatische deuren en hekwerken). En modulaire en conventionele 1-fase en 3-fasen Online Double Conversion (bijv. voor MER- en SER-ruimtes, gebouwautomatiserings-installaties, telecom en laboratoria).

Conventioneel

De conventionele 3-fasen UPS-systemen hebben vermogens van 10 kVA tot 6×800 kVA. Ze zijn schaalbaar in functie van verschillende redundantieniveaus en kunnen gevoed worden door twee aparte AC-voedingen. Op het gebruiksvriendelijke display wordt de status van de UPS getoond en kan het logboek uitgelezen worden. De 3-level schakeltechnologie zorgt voor een hoge effici├źntie tot 96%. Dit type UPS zorgt voor lage integrale gebruikskosten.

Bedrijfszekerheid

Bedrijfszekerheid is een voorwaarde van continue stroomvoorziening. Uiteraard biedt Legrand Nederland complete ondersteuning m.b.t. plaatsing, indienststelling, onderhoud en 24/7 interventie. Zodat u kunt vertrouwen op continuïteit en kwaliteit van uw UPS-installatie. Wij vertellen u graag meer over onze serviceniveaus TOP, TOP PLUS en PREMIUM. Continue stroomvoorziening vraagt namelijk meer dan alleen goede producten.

Kijk voor meer informatie

Direct naar de webshop

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl