Hiled vluchtrouteverlichting: welke richting u ook opgaat

oktober 1, 2017

Noodverlichting is in een werkomgeving essentieel. Om medewerkers in staat te stellen processen verantwoord te beëindigen, het gebouw op veilige wijze te verlaten en paniek te voorkomen. Met Hiled vluchtrouteverlichting biedt VanLien een veilige uitweg, vooral bedoeld voor industriële omgevingen met hoge plafonds.

Dankzij de 360° draaibare ledlamp verzekeren gebruikers zich van een volledig en egaal uitgelichte vluchtroute, zonder donkere hoeken en gaten. Dit mede dankzij het feit dat Hiled ook geschikt is voor hoge plafonds; de verlichting kan zelfs zonder afbreuk aan de veiligheid toegepast worden op 12 meter hoogte. Deze grote afstanden en hoogtes worden bereikt door een output van maar liefst 1000 lumen in nood.

Het kabelsysteem voldoet aan IP65 en is geschikt voor waterdichte wand-, plafond- en gootmontage, maar kan ook op een pilaar of hangend bevestigd worden. Het product is compact, oogt fraai en is dankzij de montage-inbouwkit in slechts een paar klikken te installeren. Dit alles maakt Hiled een krachtig en betrouwbaar noodverlichtingssysteem met voordelen voor de installateur.

www.vanlien.nl

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl