Het modulaire principe: theLeda B naar keuze met bewegings- of lichtsensor

mei 2, 2019

Kan het een hoogwaardige en krachtige LED-straler zijn? Of liever een LED-straler in combinatie met een bewegingssensor? Als alternatief kunt u de verlichting ook regelen met behulp van een lichtsensor, afhankelijk van de lichtsterkte. theLeda B is bij uitstek geschikt voor plaatsen zoals laadruimtes of inritten. In ieder geval werkt theLeda B verlichtend in elke situatie.

Modulaire principe

Dankzij het modulaire principe is het mogelijk om de LED-straler theLeda B volledig individueel te configureren. De LED-straler met High-Power-techniek zonder driver is apart of gecombineerd met een optionele bewegingsmelder resp. lichtsensor verkrijgbaar. Zo kan het licht afhankelijk van beweging of van daglicht worden bestuurd. Beide onderdelen zijn als optionele accessoires verkrijgbaar. De LED’s hebben een lange levensduur van 30.000 uren en verminderen hiermee het aantal onderhoudsmomenten aanzienlijk.

Drie versies

theLeda B is verkrijgbaar in drie versies, 20 W (1.500 lm), 30 W (2.100 lm) en 50 W (3.600 lm) bij een lichttemperatuur van 5.000 K. De reflector met prismatische structuur zorgt voor een optimale lichtverdeling. De robuuste, gepoedercoate behuizing, de hoogwaardige polycarbonaat lens en de IP 65 beschermingsklasse zorgen voor een betrouwbare werking buitenshuis.

Voor meer gebruiksoplossingen omtrent stralers, kijk op www.theben-nederland.nl of neem contact op met een van onze adviseurs.

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl