Henk & Fred beurs wordt jaarlijks event!

PERSBERICHT

mei 16, 2019

Deventer – De Henk & Fred beurs wordt een jaarlijks event. Tot nu toe werd de beurs ELEKTRO om de twee jaar georganiseerd. Na ELEKTRO 2019 zal er ook een editie 2020 komen, zo laat de beursorganisatie nu al weten. De beurs werd in 2017 voor het eerst georganiseerd en wordt gezien als de jaarlijkse ontmoetingsplek voor de branche elektrotechniek.

Met gepaste trots en vol enthousiasme kondigt de organisatie aan dat het beurs event van Henk & Fred jaarlijks terug zal komen. “Doordat ons beurs event nu jaarlijks verschijnt, kunnen wij de branche 1 keer per jaar dé ontmoetingsplek bieden waar innovaties, samenwerkingen, kennis en niet te vergeten fun samenkomen!“ aldus beursmanager Matthea Kiemeney. Op dit moment is de organisatie volop bezig met de voorbereidingen van ELEKTRO 2019 die op 24, 25 en 26 september plaats zal vinden in de Beursfabriek in Nieuwegein.

André Kuipers

Met dit jaar onder andere een lezing van André Kuipers en een Henk & Fred Banenmarkt waar scholieren en werkzoekenden hun slag kunnen slaan. Om de ontspannen en toegankelijke sfeer te creëren, zijn er ook dit jaar weer verschillende foodtrucks, (muzikale) acts en interactieve fun elementen. Op die manier wil ELEKTRO 2019 zich onderscheiden van andere beurzen. “Kijkend naar andere beurzen is het erg belangrijk dat je opvalt en dat de bezoeker zich op zijn gemak voelt. Naast het bekijken van de nieuwste en tofste innovaties, is de beleving en interactie voor een bezoeker net zo belangrijk. Het moet echt een (zakelijk) dagje uit zijn wat voor de gehele branche toegankelijk is”, verteld Matthea enthousiast. En dat concept slaat aan! Er zijn nog maar een paar stands beschikbaar en de toegangskaarten worden in rap tempo besteld.
ELEKTRO 2019 is een initiatief van Henk & Fred en onderdeel van Media Vakman B.V. Met ruim 26.000 abonnees is Henk & Fred uitgegroeid tot het grootste technische magazine van Nederland.

Naast het uitbrengen van een magazine organiseert Henk & Fred jaarlijks het meest spraakmakende beurs event om de branche elektrotechniek in de spotlights te zetten. Fabrikanten, groothandels of bedrijven die meer informatie willen of als exposant willen deelnemen, kunnen zich melden bij Matthea Kiemeney.

Terug naar Algemeen nieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl