Héél 2017 een opgeruimd kantoor

januari 16, 2017

OCS levert een totaalpakket aan kabelgeleidingssystemen. Van plafond of vloer tot aan de werkplek of vergaderruimte wordt de bekabeling mooi en veilig weggewerkt. De producten zijn gemakkelijk te installeren of monteren. En via Oosterberg snel leverbaar.

Vloerkanalen

OCS heeft verschillende vloerkanalen om bekabeling vanuit de wand of vloer naar de werkplek weg te werken. Zo beschermt vloerkanaal Serpa de kabels tegen beschadigingen en voorkomt struikelen. De kabels zijn eenvoudig vanaf de onderzijde zonder gereedschap in het vloerkanaal te plaatsen. Serpa B9, B15 en B16 zijn gemaakt van rubber compound en hierdoor eenvoudig op maat te snijden.

Verticale kabelgeleiding

Verticale kabelgeleiding kan in iedere situatie worden toegepast. Vanuit de vloer of plafond naar de werkplek; door de verscheidenheid aan onderdelen is er voor iedere situatie een oplossing. Kabelgeleiding Cube is bijvoorbeeld leverbaar met een plafondrozet, tafelbevestiging en/of tegeldoorvoer. Deze kabelslang is ook te monteren wanneer de kabels al zijn getrokken. Iedere schakel heeft aan de zijkant een inkeping, waardoor ze achteraf in de kabelslang kunnen worden geplaatst.

Kabelkorven

Als alternatief voor een kabelgoot onder het werkblad kan kabelkorf Malmö worden toegepast. De kabelkorf is middels 2 schroefbevestigingen snel geïnstalleerd en daarom een zeer flexibele oplossing voor het wegwerken van bekabeling of extra contactblokken onder het bureau.

Dit is slechts een selectie van de OCS kabelmanagement oplossingen. Het complete productoverzicht vindt u op www.ocsystems.nl

Snel de uitgelichte producten bestellen? Neem contact op met Oosterberg of vraag uw contactpersoon op de vestiging.

Direct naar de webshop

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl