Handjes tekort en weinig tijd?

januari 16, 2020

Heb jij al ontdekt hoeveel tijdwinst er te behalen is door verlichting stekerbaar te installeren? Steeds meer installateurs kiezen daarbij voor het AC166G systeem van Adels-Contact: kwaliteitsproducten die getest uitwisselbaar zijn met het GST18-systeem. Lees hoe Totaal Groep Groningen stekerbaar installeren heeft toegepast in haar project De Flint in Emmen.

Totaal Groep Groningen heeft in het voorjaar van 2019 de voormalige school ‘De Flint’ in Emmen omgebouwd tot 88 appartementen voor jongerenhuisvesting. Totaal Groep Groningen heeft het totale project op zich genomen en heeft alle werkzaamheden verzorgd, van slopen tot stoffering en alles wat daartussen zit. De elektrische installatie is volledig stekerbaar uitgevoerd.

Maatwerk

Hemmink heeft met de producten van Adels-Contact alles volledig stekerbaar geïnstalleerd. Samen met andere partners is er zo een maatwerkoplossing gerealiseerd. Geert Buist, mede-eigenaar van Totaal Groep Groningen, vertelt over dit project

“Wij stonden positief tegenover stekerbaar installeren gezien de tijdwinst die te behalen is. Ons doel was om de productietijd op projecten te verkorten. Vaak moesten de timmerman en de installateur op elkaar wachten, wat leidde tot onnodige vertraging. Door gebruik te maken van stekerbaar installeren, konden wij als hele team efficiënter werken. Wij hebben gekozen voor samenwerking met Hemmink omdat er een goede één-op-één relatie en vertrouwen was. Samen met diverse andere partners is er zo een maatwerkoplossing gerealiseerd.”

Verkorting productietijd

“Bij dit project hebben wij geen extra werkzaamheden gehad tijdens de voorbereiding doordat  Hemmink ons volledig ontzorgde bij de engineering. Naast het verkorten van de voorbereidings- en productietijd speelt ook de faalkostenreductie mee. Eigenlijk waren er weinig tot geen faalkosten meer. Voor de totale installatie waren wij 5 uur kwijt, door stekerbaar installeren toe te passen is dit gereduceerd naar slechts 1,5 uur. Een geweldige tijdbesparing!”

Wat is de volgende stap?

Samen met de Totaal groep Groningen en diverse andere partijen gaat Hemmink het stekerbare concept verder optimaliseren en uitbreiden. Stekerbaar installeren biedt voor de huidige markt veel voordelen en nieuwe toepassingsmogelijkheden.

Meer weten?

Wil je meer weten over stekerbaar installeren, ga dan eens naar de website www.adels-stekerbaar.nl.

Hemmink stekerbaar

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl