Handen tekort? Peha helpt!

september 1, 2019

Installateurs besparen flink veel tijd en geld door toepassing van het draadloze schakelaarsysteem Easyclick van PEHA by Honeywell. De snelste manier om lichtbronnen, zonweringen of rolluiken aan te sturen. Zonder kabels, zonder batterijen en zonder onderhoud.

Naast de montagesnelheid is het product ideaal door de makkelijke manier van programmeren. Een intelligent en energie-efficiƫnt funksysteem voor flexibele toepassingen. Van woningen tot kantoren. Van hotels tot verzorgingshuizen. En binnenkort ook verkrijgbaar in de serie BADORA.

Easyclick zender Badora

Ons pakket van de sterk groeiende Badora lijn van Peha wordt nu uitgebreid met de zenders voor Easyclick. Nu is het mogelijk om sneller en makkelijker te werken met de geliefde Badora lijn.

Waarom Badora en Easyclick?

De Badora afdekramen zijn groter en dekken de kieren af en Badora heeft een luxueuze uitstraling. Easyclick heeft natuurlijk het grote voordeel dat de draadloze wandzenders geen batterijen bevatten.

Draadloos signaal

Easyclick is een serie innovatieve zenders en ontvangers die de overtreffende trap bieden in installatiegemak. Met slechts een zachte vingerdruk op de kunststof zender met ingebouwde sensor wordt een draadloos signaal verzonden dat verschillende elektrische verbruikers kan aansturen. Denk aan verlichting, zonwering en rolluiken. De verbruikers dienen alleen met ontvangers te worden uitgerust om het storingsvrije signaal via 868-Hzfrequentie te kunnen ontvangen. Stelt u zich eens voor: sneller afmonteren en geen batterijen meer vervangen.

Direct bestellen

 

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl