Hager buitenopstellingskasten

Oplossingen op maat

juni 30, 2020

Voor het realiseren van een electriciteitsaansluiting of energiedistributie op buitenlocaties hebben wij een ruim aanbod aan buitenopstellingskasten. Robuuste kasten van glasvezelversterkt polyester, gezekerd geplaatst met een opbouw- of ingraafsokkel. Bekijk de diverse mogelijkheden van standaard kasten tot op maat gemaakte oplossingen in de handige keuzehulp.

Onze buitenopstellingskasten worden gebruikt voor de meest uiteenlopende toepassingen in de buitenlucht: bij een afgelegen boerderij, op een markt of kermis, bij een jachthaven, op een vakantiepark, voor zonneparken of bij laadpalen voor elektrische auto’s.

We hebben diverse mogelijkheden voor je op een rijtje gezet. Op http://www.hager.nl/buitenkast staat een handige keuzehulp geplaatst waarmee je in een paar stappen tot jouw oplossing komt.
Heb je naar aanleiding van deze productsheet nog meer informatie nodig over alle details, de formaatmogelijkheden, of de voordelen voor jou? Twijfel dan niet en neem contact met ons op. Wij hebben het antwoord op jouw vraag.

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl