Grip op tijd én op energieverbruik: De nieuwe generatie tijdschakelklokken

augustus 26, 2020

Efficiënter in gebruik, eenvoudiger te bedienen en intelligenter dan ooit. Of je nu een tijdschakelklok zoekt voor het beheren van gemeenschappelijke buitenverlichting, extra veiligheid wil creëren met automatische sloten of verwarming en elektra op afstand wil beheren. Met de nieuwe serie tijdschakelklokken kies je altijd voor het juiste model.

Bespaar waardevolle installatietijd

Complexe programma’s instellen nog vóór installatie? Zo gedaan. Aanpassen op afstand? Geen probleem. Programma’s personaliseren? Dat kan waar en wanneer je maar wil. De bijbehorende Bluetooth-aansluiting en de Hager Mood App maken installatie zelfs nog eenvoudiger. Bovendien bespaart het je waardevolle installatietijd.

Vereenvoudigde productlijn, meer mogelijkheden

Om de keuze nog makkelijker te maken heeft Hager de serie tijdschakelklokken en schemerschakelaars teruggebracht van meer dan 20 naar 4 modellen. Zonder in te boeten op de bewezen functionaliteiten van de vorige lijn. Sterker nog: de nieuwe generatie herbergt naast die functies ook de allerlaatste technologie voor meer gebruiksgemak.

Energiebesparing als leidraad bij ontwerp

Duurzaamheid staat voorop bij het ontwerp van de nieuwe lijn de tijdschakelklokken.

De intuïtieve bediening laat gebruikers eenvoudig en flexibel schakelprogramma’s instellen. Zo besparen ze energie als ze op vakantie gaan door de voorkeuren voor de thermostaat aan te passen of kunnen ze juist opschalen in veiligheidsmaatregelen door extra lampen aan te sluiten.

De Astro Mode van de Hager tijdschakelklokken genereert automatisch de juiste instellingen voor zonsopgang en zonsondergang, waardoor lampen nooit onnodig branden. Daarnaast detecteren slimme accessoires als optionele lichtsensoren automatisch de hoeveelheid licht in de omgeving waardoor overbodige verlichting wordt uitgeschakeld.

Dataveiligheid als voorwaarde

Uiteraard is alle data die de tijdschakelklok genereert, beveiligd en privé. Ook wanneer je gegevens via de app verzendt. Toch delen met collega’s of klanten? Via de beveiligde myHager-cloud stuur je data door zonder dat iemand anders erbij kan.

Meer weten? Ontdek alle details op:

Hager.nl/tijdschakelklokken

 

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl