Greenworks label voor OBO BETTERMANN

mei 21, 2019

Eén van de grootste uitdagingen waar de bouw- en installatie branche niet omheen kan, is duurzaamheid. Werken met materialen die op een duurzame manier gewonnen zijn en die een lang leven mee gaan. Maar ook die gedurende hun levensloop zo min mogelijk energie kosten. We kunnen er dan ook bijna niet meer omheen: duurzaam bouwen is tegenwoordig de norm.

OBO besteed veel aandacht aan het begrip duurzaamheid en zij zijn trots dat wij voor de kabeldraagsystemen het Greenworks label hebben ontvangen. Dit is hét duurzaamheidslabel voor bouw- en installatiematerialen. Bekijk hier het certificaat en de duurzame eigenschappen van de kabeldraagsystemen.

In samenwerking met Oosterberg bouwt OBO Bettermann aan een duurzame toekomst! Het Greenworkslabel geeft u het inzicht en het keuzegemak dat u zoekt. De Greenworksscore wordt bepaald aan de hand van 10 specifieke, duurzame materiaal- en productie-eigenschappen. Door de Greenworks scores heeft u geen ingewikkeld uitzoekwerk meer om bouw- en installatiematerialen te vinden die daadwerkelijk duurzaam zijn en een positief effect hebben op het comfort van de eindgebruiker. Zo heeft u snel een overzicht van alle producten met een score erachter, zodat u direct ziet hoe een bouwmateriaal scoort op duurzaamheid en comfort.

De duurzame producten van OBO Bettermann

  • Kabelgoot
  • Draadgoot
  • Ladderbaan
  • Wandgoot

Duurzame eigenschappen

– Voor 20% tot 40% bestaande uit gerecycled staal
– Het toegepaste staal is vrij van schadelijke stoffen
– Natuurlijk afbreekbaar
– Dunner materiaal en een hogere belastbaarheid
– Producten kunnen worden gedemonteerd en hergebruikt op een andere plaats

De overige voordelen: snelle montage, compact, speciaal gepatenteerd productie procedé

Duurzaam bouwen en installeren met Greenworks

Ieder product uit het Greenworks assortiment beschikt over een productinformatieblad waarop staat welke duurzame kenmerken het product heeft. Zoals informatie over grondstoffen, de productie, de toepassing en de verpakking. Met 14 punten (van de 20 punten) scoort OBO hoog op duurzaamheid en comfort

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl