Giotto LED krijgt welverdiende upgrade

augustus 28, 2018

Dit installatievriendelijk verlichtingsarmatuur voor algemene verlichting met klassieke vormgeving heeft dankzij de nieuwste led technologie een nog hogere efficiëntie en dus een verder gereduceerde verbruikskost.

Giotto LED G2 wordt aangeboden in in-en opbouwversies van de ronde 235, 305 en 335 uitvoeringen.  De stevige behuizing en de betrouwbare prestaties maken van Giotto  LED het verlichtingsarmatuur bij uitstek voor de verlichting van traphallen, gangen, schoolgebouwen en algemene ruimten van openbare gebouwen.Onderhoudsarm tot op  60.000 uren en met een opgenomen vermogen van maximaal 23W  (Giotto 335 LED G2), zorgt Giotto LED voor een aanzienlijke verlaging van de energie- en onderhoudskosten.  Met de combinatie van een sterk verhoogde lichtoutput tot 2.225 lumen (Giotto 335 LED G2 4.000K), en een goede en aangename lichtverdeling, creëert men een veilige omgeving voor de eindgebruiker.  Giotto LED G2 biedt nu een rendement tot 97 lm/W en is beschikbaar in standaard of dimbare versies én ook in versies met Microwave sensor.

De led technologie maakt de reeks perfect geschikt voor hoge schakelfrequenties, zowel bij de MicroWave versies als bij armaturen aangesloten op externe aanwezigheidsdetectiesystemen.  Steeds geniet u hierdoor van een maximale energiebesparing.

De armaturen zijn bovendien slagvast (IK10) en hebben een dichtingsgraad IP44 wat de reeks uitermate geschikt maakt om in te zetten in vochtige omgevingen.  Zowel de opbouw- als de inbouwversie wordt geleverd met de keuze uit twee kleurtemperaturen, respectievelijk neutraal wit (4.000K) en warm wit (3.000K).

 

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl