Geef kleur aan je project!

februari 15, 2021

Een perfecte integratie van noodverlichtingsarmaturen in de architectuur van gebouwen is altijd een uitdaging. Eaton helpt u om deze uitdaging aan te gaan door een assortiment van armaturen en toebehoren in 4 kleuren aan te bieden. Zo worden o.a. de succesvolle NexiTech en CrystalWay nu standaard in de kleuren wit, hoogglans zilver, matzwart en donkergrijs aangeboden.

NexiTech en CrystalWay zijn twee veelzijdige productfamilies, die met het uitgebreide pakket aan accessoires en pictogrammen in veel situaties toegepast kunnen worden. Het feit dat ze nu standaard in meerdere kleuren beschikbaar zijn, zorgt ervoor dat ze nog beter geïntegreerd kunnen worden in een project. Daarnaast zal de nieuwe RoundTech productfamilie die op korte termijn geïntroduceerd wordt ook in 4 kleuren beschikbaar zijn. Maar niet alleen de armaturen en accessoires zijn beter op maat gemaakt. Ook het assortiment pictogrammen is verder uitgebreid.

Speciale pictogrammen

De rol van pictogramarmaturen is niet altijd de vluchtroute te tonen. Soms is het nodig om de locatie van de brandbestrijdingsuitrusting en brandmelders, veilige plekken, verzamelplaatsen enz. aan te duiden. Daarom ontwikkelde Eaton een reeks specifieke pictogrammen om deze locaties snel te kunnen herkennen. Een collectie van 31 pictogrammen is beschikbaar voor een specifieke reeks armaturen om een complete set van vluchtroute-aanduiding en aanduidingen voor belangrijke locaties te bieden. En om het assortiment pictogrammen helemaal compleet te maken kunnen onze standaard pictogrammen ook in verticale uitvoering geleverd worden zodat een armatuur op deze manier ook haaks op de wand/verticaal geplaatst kan worden.

Zoekt u iets anders?

Mocht u op zoek zijn naar een andere kleur of een ander pictogram, dan kunt u altijd contact opnemen met ons verkoopteam om de specifieke mogelijkheden voor uw project te bespreken.

www.eaton.nl/noodverlichting

Direct naar de webshop – NexiTech

Direct naar de webshop – Crystalway

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl