Gebruiksvriendelijke, aantrekkelijke touchscreen

mei 13, 2019

Comfort, design en intelligentie zijn drie zaken waar onze touchscreen aan voldoet.

Duotecno doet er alles aan om jouw dagelijks leven nog gemakkelijker te maken. Naast functionaliteit, wordt ons aanbod van automatiseringssystemen ook gekenmerkt door elegantie en duurzaamheid. Dit alles wordt ontwikkeld en gefabriceerd in België.

Onze touchscreen 10″ biedt de bewoner een gebruiksvriendelijke interface waarmee hij eenvoudig alle functies kan bedienen. De touchscreen kreeg een volledige update waardoor hij nog efficiënter is. Het nieuwe model is niet alleen een aantrekkelijke, plaatsbesparende en betaalbare oplossing met een uitgesproken fris design, maar heeft ook een geoptimaliseerde gebruikskwaliteit met een touchscreen dat volledig naar wens kan aangepast worden.

Met dit nieuwe design -verkrijgbaar in Aluminium (wit, zwart, grijs), Brons, Fer Forgé, Glas (wit, zwart) en Corian- kan je de verlichting of temperatuur aansturen vanop afstand, muziek in verschillende ruimtes bedienen, huishoudtoestellen beheren, rolluiken/ gordijnen aansturen… & dat allemaal in één handomdraai!

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl