Focus op industrie resulteert in flinke groei

februari 22, 2019

Oosterberg timmert flink aan de weg in de industrie. Met een team van inmiddels acht gedreven medewerkers is overal in het land kennis en ervaring beschikbaar.

Hans Schneiders, industrieman in hart en nieren vertelt:
We hebben ons de afgelopen jaren bij Oosterberg gefocust op de groei bij industriële eindgebruikers,  machinebouwers, paneelbouwers besturingstechniek  en industriële installateurs. Industrie is een vak apart. Er is in deze branche bijzonder veel vraag naar de specialistische producten en diensten. De laatste jaren groeide het assortiment industrie gerelateerde artikelen daarom flink. Merken als: Siemens, Schneider Electric, Rittal, Weidmuller, Phoenix, Eaton, ABB, Eldon en nog veel meer liggen inmiddels ruim op voorraad. Dit aanbod groeit nog steeds en is ook beschikbaar via onze vernieuwde webshop

Je hebt bij onze industriële  relaties te maken meteen grote verantwoordelijkheid in de voortgang van processen maar ook met medewerkers die al veel kennis voor handen hebben. Het industrie team weet wat er leeft en welke behoeften er zijn. Tevens houden we de lijnen met onze relaties kort en doen we wat we beloven. Zo komen ook nieuwe wensen snel boven tafel.

Nieuwe ontwikkelingen: risico-inventarisatie machineveiligheid

Oosterberg breidt zijn industriële activiteiten steeds verder uit. Een van de laatste ontwikkelingen is het aanbieden van risico-inventarisatie op het gebied van machineveiligheid. Tevens denken wij graag mee in automatiseringsoplossingen en bieden we ondersteuning in programmeren .

Trainingen voor industrie

Bij Oosterberg volg je laagdrempelig diverse workshops en trainingen.

Onder meer de Siemens Logo! 8 workshops ‘Snelle start’ en ‘Advanced’ en de workshop introductie S7-1200 en HMI basic panel. Of schrijf u in voor de 5-daagse cursus SIMATIC S7 met TIA-Portal.

Ga voor het complete aanbod en inschrijven naar www.oosterberg.nl/scholing-en-training

Team industrie

Buitendienst
Hans Schneiders regio Midden
Klaas Potstra regio Noord
Jeroen Jansen regio Zuid
Jan Eshuis regio Oost

Binnendienst
Martijn Kroes
Rob Luijben
Jeroen Banga
Aklam Saleam

Heeft u vragen neem contact op met team industrie via:

ln.gr1618253639ebret1618253639soo@e1618253639irtsu1618253639dni1618253639 of tel: 0575 – 58 40 89

Wij helpen u graag!

Terug naar Oosterberg nieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl