Fietsoplaadpunt van Busch-Jaeger

Verhoogde veiligheid en comfort

maart 20, 2017

Het opbouwprogramma ocean® biedt ook wandcontactdozen als fietsoplaadpunt. Deze spatwaterdichte wandcontactdoos met randaarde biedt een verhoogde aanraakbeveiliging en heeft een opvallend groen klapdeksel met opdruk.

Horeca

Het fietsoplaadpunt is bij uitstek geschikt voor horecagelegenheden. Iets eten of drinken in een café of restaurant terwijl de elektrische fiets wordt opgeladen. Gemak dient de mens. En juist deze extra service van de zaak kan voor de steeds grotere groep consumenten met e-bike net de doorslag geven om voor dat etablissement mét fietsoplaadpunt te kiezen. Daarnaast zijn er talrijke andere plaatsen denkbaar: van (betaalde) fietsenstallingen in stadscentra of stationsomgevingen tot fietsenkelders bij appartementen.

Voordelen

Dezelfde voordelen van het ocean®-programma zijn ook voor dit product van toepassing. Eenvoudige installatie door een grote aansluitruimte onder de sokkel voor comfortabel en betrouwbaar doorlussen. Installatievriendelijke invoerschotjes, steekklemmen bij de enkelvoudige uitvoering en compleet voorbedraad op schroefklemmen bij de 3-voudige uitvoering. Oneffenheden van de ondergrond (metselwerk, beton) kunnen door de diagonaal aangebrachte bevestigingsschroeven worden gecompenseerd. De kabelinvoer van het fietsoplaadpunt kan naar keuze aan de boven- of onderzijde worden uitgevoerd. Het fietsoplaadpunt is zowel in een enkelvoudige als in een 3-voudige (IP44) ocean® alpinwit uitvoering leverbaar.

www.busch-jaeger.nl

 

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl