Fedet instroom Award

december 13, 2017

Dit jaar werd deze Award voor het eerst toegekend. Negen bedrijven hadden hun instroominitiatieven aangemeld. Stuk voor stuk pareltjes die bijdragen aan ‘het maken van een keuze’ (basisscholen), ‘het leren in’ (middelbaar onderwijs) of ‘het werken in’ (bijscholing/zij-instroom) de elektrotechniek.

De eerste Fedet Instroom Award werd toegekend aan Legrand Nederland voor de bliksemstage die het bedrijf voor groep 7 van de basisschool organiseerde. De jury toonde veel waardering voor het initiatief dat “instroom in de elektrotechnische branche al bij de basis bevordert. Je kunt niet vroeg genoeg beginnen met interesse te zaaien.”  Met de bliksemstage van een dag wil Legrand Nederland technische affiniteit kweken bij leerlingen van basisscholen.

Naast Legrand waren ook Koning & Hartman (Young Professional Program) en Draka Kabel (Kennis en ervaring delen met studenten) door de jury genomineerd voor de Fedet Instroom Award. Komende jaren krijgt de Fedet Instroom Award een vervolg: een gouden lijntje naar de toekomst.

Lees het volledige artikel hier onder:

Artikel Fedet trendsettend als het om instroom gaat

Video verslag van de avond

Terug naar Algemeen nieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl