Explosiebestendige armaturen van Philips

januari 22, 2018

Pacific LED Gen4

De Pacific LED Gen4 biedt een uitstekende lichtkwaliteit en heeft een langere levensduur en hoge efficiƫntie. En nu is hij ook beschikbaar in een ATEX 2/22 versie. ATEX 2/22 wordt gevraagd in ruimtes waar licht explosieve stoffen verwerkt worden. Dit kan zijn in de vorm van gas/damp dan wel stof. Overigens zijn ook factoren als temperatuur van invloed. Goed overleg met uw klant is derhalve wenselijk om het juiste type armatuur te kunnen bepalen.

Beide armatuurtypes zijn voorzien van een externe connector, waardoor deze niet geopend hoeven te worden.

GentleSpace Gen2

Ook de GentleSpace Gen2 is geschikt voor ATEX 2/22 zones en biedt net als de Pacific LED een uitstekende lichtkwaliteit en hoge efficiƫntie. Vanwege de solide architectuur zijn deze armaturen met name geschikt voor ruimtes waar relatief hoge temperaturen voor komen, en waar de armaturen slecht bereikbaar zijn. De hoge levensduur garandeert dat uw klant niet vaak naar boven moet om onderhoud te plegen.

De GentleSpace heeft ATEX gecertificeerde kabelwartel en IP-connectoren. Het ontwerp heeft 6 mm transparant glas en een zichtbaar label. Ook is hij voorzien van een ATEX-markering en specifieke montage-instructies.

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl