ExpertColor: de nieuwe MASTER LEDspot GU10

oktober 10, 2017

De ExpertColor zorgt voor een warme sfeer binnen horecagelegenheden, woningen, retail en kantoren. Die sfeer ontstaat door kwaliteitsverlichting met een op maat gemaakt spectrum, hoge kleurweergave-index en een diepe en stabiele dimfunctie. Het resultaat is een prachtige lichtervaring.

In de horeca en retail, maar ook voor woningen en kantoren is het belangrijk dat er een aangename, warme sfeer gewaarborgd wordt die uitnodigend werkt. Veel horecagelegenheden, retail, kantoren en woonruimtes gebruiken door het gebrek aan goede alternatieven nog steeds halogeenverlichting. Maar deze inefficiënte lampen zullen geleidelijk aan verdwijnen gezien de ErPregelgeving.

Een perfect alternatief voor inefficiënte halogeenlampen is de ExpertColor. Deze LEDlamp met een glazen behuizing ziet eruit als een halogeenspot. Met een levensduur van 40.000 uur gaat de lamp tot wel tien keer langer mee dan halogeenverlichting en geeft ook nog eens dezelfde al dan niet een betere lichtkwaliteit. Met een kleurweergaveindex van 97 belicht de ExpertColor ruimtes met de meest levendige kleuren. Dankzij de geïntegreerde deepdimming IC-driver zeer diep en stabiel te dimmen.

Voordelen

  • Ziet eruit als een halogeenspot
  • Levensduur: 40.000 uur
  • Levendige kleuren voor experts: CRI97
  • Zeer diep en stabiel te dimmen

Kijk voor meer informatie op www.philips.nl/ledlampen.

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl