ETI 1-module aardlekautomaten

oktober 23, 2018

Het gebruik van de 1-module aardlekautomaat wordt met name geadviseerd in situaties die een hoge beschermingsgraad vereisen (badkamers, ziekenhuizen, scholen, etc.). Of waar een beperkte ruimte beschikbaar is, bijvoorbeeld in een bestaande installatie.

Dit unieke product biedt protectie tegen pulserende DC foutstromen en beschermt tegen kortsluiting, overbelasting en lekstroom. Middels de status indicator is gemakkelijk te controleren of de aardlekautomaat in de ON of OFF stand staat. Daarnaast valt de 1-module aardlekautomaat in de Energieklasse 3; dit is het hoogste energiebesparingsniveau voor optimale beveiliging en maximale gevaarreductie.

De aansluitpunten van de automaat kunnen worden bedraad of worden voorzien van kamrailen. Door de vernieuwde bouwvorm kunnen de individuele aardlekautomaten verwisseld worden zonder de overige los te koppelen van de kamrail.

Door de compacte bouwvorm (18mm) wordt er ruimte, tijd en geld bespaard.

Via onderstaande link komt u op de productpagina van H.K. Electric waar u de verdere gegevens en beschikbare uitvoeringen van deze aardlekautomaten kunt terugvinden.

Overzicht ETI KZS-1 module aardlekautomaten

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl