ESYLUX: specialist op het gebied van DALI-lichtsturing

mei 30, 2017

U wenst een energie-efficiënte, digitale lichtregeling van twee verlichtingszones? Met de DUO DALI-aanwezigheidssensor van ESYLUX is dit eenvoudig te realiseren. De sensor beschikt nl. over twee kanalen, welke de verlichting op basis van aanwezigheid en daglicht kunnen schakelen of dimmen. Denk bijvoorbeeld aan een klaslokaal of kantoor met verlichting aan een raam- en gangzijde.

Kanaal 2 dimt in een offset-waarde ten opzichte van kanaal 1 de verlichting terug. Bij het raam vindt immers meer daglichttoetreding plaats dan aan de gangzijde. Per kanaal kunnen max. 25 DALI EVSA´s worden aangestuurd.

Uw klant kan de verlichting zelf ook tijdelijk handmatig dimmen door middel van een pulsschakelaar of de eindgebruikersafstandsbediening Mobil-PDi/User. Beide verlichtingskanalen zijn voorzien van een impulsgeveringang, zodat ook twee verlichtingszones gedimd of geschakeld kunnen worden; een toepassing die vaak wordt gebruikt in ruimtes met verschillende lichtrijen. Tevens is het mogelijk een oriëntatieverlichting van 10-50% van de lichtsterkte in te stellen.

De sensor levert de voeding voor de DALI-bus, waardoor geen extra DALI-voeding, router of bekabeling naar een centrale schakelkast nodig is. Door de busbekabeling zijn de installatiekosten laag.

De sensor is geheel naar wens van uw klant in te stellen middels de afstandsbediening Mobil-PDi/MDi Universal. Zo kan een luxwaarde tussen 100-1000 lux, een nalooptijd van 1-240 min. en een procentuele offsetwaarde kanaal 1 : kanaal 2 tussen 0-90% geselecteerd worden. Het is dan ook mogelijk middels de DUO DALI-sensoren de meest specifieke klantwensen voor wat betreft digitale lichtsturing te realiseren.

www.esylux.nl

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl