ESYLUX: specialist op het gebied van DALI-lichtsturing

november 20, 2017

Met de DUO DALI-aanwezigheidssensoren is een energie-efficiënte, digitale lichtregeling eenvoudig te realiseren. De sensoren beschikken namelijk over twee kanalen, welke de verlichting op basis van aanwezigheid en daglicht kunnen schakelen of dimmen. Denk bijvoorbeeld aan een klaslokaal of kantoor met verlichting aan een raam- en gangzijde. Kanaal 2 dimt in een offset-waarde ten opzichte van kanaal 1 de verlichting terug. Bij het raam vindt immers meer daglichttoetreding plaats dan aan de gangzijde. Per kanaal kunnen max. 25 DALI EVSA´s worden aangestuurd.

De verlichting kan ook tijdelijk handmatig worden gedimd door middel van een pulsschakelaar of afstandsbediening. Beide verlichtingskanalen zijn voorzien van een impulsgeveringang, zodat twee verlichtingszones gedimd of geschakeld kunnen worden.

De sensor levert de voeding voor de DALI-bus, waardoor geen extra DALI-voeding, router of bekabeling naar een centrale schakelkast nodig zijn. Door de busbekabeling zijn de installatiekosten laag. De sensoren zijn geheel naar wens van uw klant in te stellen middels de afstandsbediening Mobil-PDi/MDi Universal.

www.esylux.nl

 

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl