ESYLUX DUO DALI SENSOR

Lichtregeling van twee verlichtingszones met één sensor

mei 1, 2019

De PD-C 360i/8 DUO DALI en PD-C 360i/24 DUO DALI aanwezigheidssensoren beschikken over twee kanalen, welke de verlichting op basis van aanwezigheid en daglicht kunnen schakelen of dimmen.

Kanaal 2 dimt in een offset-waarde ten opzichte van kanaal 1 de verlichting terug. Als voorbeeld kan hierbij gedacht worden aan de verlichting aan een gangzijde en die aan de raamzijde in een kantoorruimte. Per kanaal kunnen tot max. 25 DALI EVSA´s worden aangestuurd.

De eindgebruiker kan de verlichting indien gewenst tijdelijk handmatig dimmen door middel van een 230V pulsschakelaar of de afstandsbediening Mobil-PDi/User. Beide verlichtingskanalen zijn voorzien van een impulsgeveringang, zodat ook twee verlichtingskanalen gedimd of geschakeld kunnen worden.

De sensor levert de voeding voor de DALI-bus, waardoor geen extra DALI-voeding, router of bekabeling naar een centrale schakelkast nodig is. Door de busbekabeling zijn de installatiekosten laag.

Met behulp van de afstandsbediening Mobil-PDi/MDi Universal is de sensor geheel naar wens in te regelen (luxwaarde: 100-1000 lx, nalooptijd: 1-240 min.).

www.esylux.nl

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl