ESYLUX corridor-sensoren

maart 26, 2020

Met de aanwezigheidssensoren en bewegingsmelders PD-C en MD-C 360i/40 Corridor biedt ESYLUX productoplossingen voor energieefficiënte lichtbesturing in gangen. Door het grote maximale bereik van 40 m kunnen ze lange gangen geheel zelfstandig detecteren, maar indien gewenst kunnen ze ook via parallelschakeling met elkaar worden gecombineerd.

Groot bereik – ook bij frontale bewegingen

Met de aanwezigheidssensoren PD-C 360i/40 Corridor en bewegingsmelders MD-C 360i/40 Corridor biedt ESYLUX oplossingen met een totaalbereik van 40 m in diameter. Binnen dit bereik detecteren ze aan beide zijden van de gang bewegingen in iedere willekeurige richting.
Naderende bewegingen die zich voor de sensoren plaatsvinden worden waargenomen wanneer ze binnen een straal van 20 m komen. Door dit grote bereik kunnen de sensoren lange gangen geheel zelfstandig detecteren en vervolgens aanwezigheids-, bewegings- of daglichtafhankelijk de verlichting in- of uitschakelen. Als dit nog niet voldoende is, kunnen maximaal acht sensoren via parallelschakeling met elkaar worden gecombineerd.

Optimaal rendement van de levensduur van de LED’s

Het wolfraam-voorloopcontact van de sensoren maakt het relaisontziend schakelen van LEDarmaturen mogelijk. Zodoende wordt de hoge levensduur van deze armaturen optimaal benut dankzij de behoeftegestuurde automatisering. Met een impulsgeveringang kan de lichtschakeling ook handmatig plaatsvinden. Via DIP-schakelaars kan daarbij worden vastgelegd dat inschakeling alleen mogelijk is, wanneer dit een onopzettelijke uitschakeling verhindert, als er bijvoorbeeld nog steeds mensen in trappenhuizen op andere verdiepingen zijn.

www.esylux.nl

 

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl