ESY-Pen van ESYLUX

september 1, 2019

De nieuwe ESY-Pen is een handig alles-in-éénapparaat voor eenvoudige inbedrijfstelling, afstandsbediening, lichtmeting en projectbeheer. Zijn Bluetooth-functionaliteit maakt communicatie tussen mobiele apparatuur en de intelligente automatiserings- en verlichtingsoplossingen van ESYLUX mogelijk, onafhankelijk van fysieke interfaces.

Brugfunctie

Door zijn brugfunctie maakt de ESY-Pen directe communicatie tussen mobiele apparatuur, aanwezigheidssensoren en lichtsystemen van ESYLUX  mogelijk. Hierdoor kunnen geïnstalleerde apparaten eenvoudig en handig via de ESY-app worden geconfigureerd en in bedrijf worden genomen.

In combinatie met de app wordt de ESY-Pen een mobiele projectbeheerder. Configuraties van hele projecten kunnen via de app worden opgeslagen en later weer worden opgevraagd. Dit zorgt voor een beter overzicht en maakt ook een eenvoudige overdracht van opgeslagen parameters naar gelijksoortige producten of ruimtes mogelijk via cloning.

Geïntegreerde lichtsensor

De geïntegreerde lichtsensor van de ESY-Pen heeft twee functies; luxmeter bij inbedrijfstelling en nauwkeurige lichtmeter en -regeling tijdens bedrijf. Als tafelapparaat in het laadstation op het werkvlak meet hij precies daar het licht waar dat bepalend is voor de visuele taak. De resultaten worden door de ESY-Pen direct naar de aanwezigheidssensor of het lichtsysteem gestuurd, waarna deze de verlichtingssterkte aan de huidige lichtsituatie aanpast.

www.esylux.nl

Direct bestellen

Terug naar Productnieuws

©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl