ElektroNed tekent het eerste collectieve Branchepartnerschap met Uneto-Vni

maart 22, 2018

ElektroNed is per 16 maart branchepartner van UNETO-VNI, dé ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de technische detailhandel. Voor ElektroNed en UNETO-VNI betekent dit een intensievere samenwerking op verschillende thema’s. 

Deze intensievere samenwerking houdt voor beide partijen een verplichting in om elkaar te informeren, maar ook praktisch te ondersteunen op verschillende strategische thema’s die voor beide partijen relevant zijn. Denk hierbij aan kennisuitwisseling, het (gezamenlijk) organiseren van bijeenkomsten en het deelnemen in commissies en werkgroepen van UNETO-VNI.

Ton de Win, directeur ElektroNed: “Onze leden zijn zelfstandige ondernemers die geloven in de kracht van samenwerking. Het is voor ons vanzelfsprekend dat je dat geloof dan óók op brancheniveau wilt uitdragen”.

Erik van Engelen, directeur UNETO-VNI: “Voor UNETO-VNI is het belangrijk dat juist partijen als ElektroNed zich aansluiten bij de ondernemersorganisatie. Met deze hechte samenwerking op maat brengen we kennis en kunde uit de markt en de praktijk nog dichter bij elkaar.”

Over UNETO-VNI

UNETO-VNI is de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de technische detailhandel. Twee sectoren die essentieel zijn voor de Nederlandse economie. Als een van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland zijn we een factor van betekenis. Sinds 1 januari van dit jaar kunnen inkoop-/marketingorganisaties of franchiseorganisaties binnen de bedrijfstak branchepartner worden: een samenwerkingsvorm op maat met het beste resultaat voor de leden van deze organisatie en de leden van UNETO-VNI.

Over ElektroNed

ElektroNed is een toonaangevend samenwerkingsverband van zelfstandige technische installateurs, verspreid over heel Nederland. Onze leden begrijpen al meer dan 20 jaar wat samenwerken is. ElektroNed creëert synergie voor en tussen partnerbedrijven (de leden), hun klanten en hun leveranciers. ElektroNed leden bieden hun klanten één aanspreekpunt en hebben daarbij de beschikking over de kracht van een betrouwbaar netwerk van ruim 40 bedrijven met méér dan achttienhonderd medewerkers dat expertise biedt op elk denkbaar technisch gebied.

Terug naar Algemeen nieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl