Electrische installatie altijd en overal in de gaten houden?

oktober 6, 2019

Kleine ondernemingen zoals kleine kantoorgebouwen, winkels en restaurants zijn vaak sterk afhankelijk van elektrische apparatuur. Facility Expert Small Business oplossing zorgt voor continue bewaking van deze apparaten

Monitoren uitval kritieke groepen

Zijn er kritieke groepen in de verdeler die bij een uitval de bedrijfscontinuiteit in het gevaar kunnen brengen? Met de Facility Expert Small Business oplossing kun je eenvoudig de electrische installatie in de gaten houden, of je nu op locatie bent of thuis op de bank zit.

Onzekerheid wegnemen

Brand er nog onnodige verlichting? Ben je benieuwd of de koeling aanstaat? Is deze op de juiste temperatuur? En is de frituur uitgezet? Het zijn vragen waarvan je zeker wil weten dat het antwoord JA is. Met de Facility Expert Small Business oplossing heb je hier altijd inzicht in.

Besparen

Door real time monitoring is het mogelijk om op ieder moment het energie verbruik te zien in geld en KWH. Daarnaast kun je een melding ontvangen wanneer een groep meer gaat verbruiken of uitvalt.

Eenvoudige rapportage

Temperatuur rapport nodig om te voldoen aan de HACCP regelgeving? Ook dit is makkelijk te verkrijgen via de app. Verspil geen personeelskosten meer aan het invullen van temperatuur administratie!

 

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl