Efficiënte lichtintelligentie: de nieuwe theRonda DALI

juni 9, 2017

Theben maakt met de komst van de nieuwe theRonda DALI-aanwezigheidsmelderserie intelligente lichtregeling via het DALI-bussysteem mogelijk. Hiermee komt er een aanvulling op de reeds bestaande thePrema DALI melder.

theRonda DALI-aanwezigheidsmelders kunnen op conventionele impulsdrukkers worden aangesloten en bieden klanten de keuze uit alle gangbare schakelaarprogramma’s. Ook na de installatie kan de toewijzing van de toetsen aan de lichtgroepen altijd en zonder kostbare aanpassingen van de bedrading worden uitgevoerd. Met slechts één DALI-kabel kunnen maximaal drie lichtgroepen worden aangestuurd. Dat bespaart tijd en geld bij de installatie. Moet een DALI-apparaat worden vervangen, dan herkent de aanwezigheidsmelder het nieuwe apparaat automatisch en voert zelfstandig de configuratie uit.

Met theRonda DALI P360-330 kunnen alle aangesloten DALI-armaturen eenvoudig per toets of de afstandsbediening SendoPro in zeer korte tijd worden gegroepeerd.

De standaard theRonda S aanwezigheidsmelders zijn met een maximaal detectiebereik van 8 m bijzonder geschikt voor kleinere kantoorruimtes, ruimtes met invallend daglicht of vochtige ruimtes.

theRonda P melders uit de Performance-serie benutten hun sterke punten optimaal dankzij een detectiebereik van maximaal 24 m en Master-Master parallelschakeling. Met name geschikt voor kantoortuinen en klaslokalen.

 

Meer informatie: www.theben.de/nl

Naar de webshop

 

 

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl