Eenvoudig woningen slimmer maken dankzij Eaton’s xComfort Bridge

juni 30, 2020

Grote technische flexibiliteit en geen extra programmeerkennis vereist

De xComfort Bridge is een uitbreiding op het instapklare huisautomatiseringssysteem, waaronder al een breed scala aan eenvoudig te installeren en te gebruiken voorgeconfigureerde GO WIRELESS pakketten op de markt wordt gebracht. Het is een eenvoudig te installeren en te gebruiken nieuwe oplossing voor het aansturen van verlichting, kan worden bediend met iOS- of Android-apparaten.

Er is geen ingewikkelde configuratiesoftware of programmeerkennis nodig. Dus ook voor de installateur met geen of weinig ervaring op het gebied van xComfort is dit een zeer geschikt product. Daarnaast is het systeem zeer eenvoudig uit te breiden. Deze technische flexibiliteit stelt de installateur in staat aan de meest uitdagende klantwensen te voldoen.

Instapklare huisautomatisering met de xComfort Bridge app

Hoe werkt het? Zodra de xComfort Bridge controller is aangesloten op de lokale Wifi-router, stelt de gebruiker de controller in met de gratis xComfort Bridge app op iOS (iPhone, iPad) of Android-apparaten (smartphone, tablet). Via deze app bedient de gebruiker zelf zijn xComfort-installatie en maakt en/of wijzigt indien gewenst ook zelf (licht)scènes om de ideale lichtsfeer te creëren.

Drie verschillende pakketten voor een breed scala aan toepassingsmogelijkheden

De Bridge is verkrijgbaar in drie verschillende pakketten. Het eerste pakket bestaat uit de xComfort Bridge, een voedingsadapter en de bijbehorende voedings- en netwerkkabels. Met het tweede pakket kunnen installateurs hun klanten een eerste huisautomatisering-oplossing aanbieden. Naast de xComfort Bridge bestaat dit pakket uit een draadloze master aan/uit-schakelaar, drie draadloze wandschakelaars en drie inbouw dimmers. Het derde pakket bevat een xComfort Bridge en drie tussenstekker dimactoren, die op bestaande wandcontactdozen kunnen worden aangesloten. De Bridge is tevens compatibel met de bestaande nieuwe schakel- en smart dimactoren uit het huidige xComfort-programma. Dat zorgt voor een breed scala aan andere toepassingsmogelijkheden.

Eaton Go Wireless pakketten en de xComfort Bridge

De xComfort Bridge is compatibel met de volgende Eaton Go Wireless pakketten – Wireless Switch All, Wireless Dim All en Wireless Second Switch. Deze voorgeconfigureerde schakel- en dimfunctionaliteiten zijn daardoor niet alleen via wandschakelaars te bedienen, maar nu dus ook eenvoudig via een smartphone en tablet.

Toekomstige functionaliteiten en -mogelijkheden tot klantencontact

Eaton werkt continu aan de doorontwikkeling van haar producttechnologie. De xComfort Bridge app is onlangs uitgebreid met een astro klokfunctionaliteit. Ook is het nu mogelijk om de dimcurve van een dimactor aan te passen aan het type ledlamp. De xComfort Bridge wordt binnenkort weer uitgebreid met nieuwe en verbeterde functionaliteiten. Daarmee garanderen we niet alleen een optimale klantervaring. Maar bieden we installateurs ook steeds nieuwe kansen om het klantcontact te intensiveren en te behouden. We stellen nieuwe functionaliteiten beschikbaar via een App-update op het smart device van de gebruiker. Deze profiteert zo direct van nieuwe toepassingen.

Meer informatie:

http://www.xcomfort.nl/xcomfort-bridge.html 

Direct naar de webshop

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl