Een smart home creëren? Easy with Legrand

december 15, 2020

Met onze productenreeks Netatmo Pro heb je in een handomdraai een slimmere woning met meer comfort en veiligheid.

Makkelijk te installeren (draadloos of met de bestaande bedrading), makkelijk in gebruik (alles in één app), makkelijk uitbreidbaar en alles ook nog ‘ns makkelijker binnen budget dan u zou denken. Bekijk hieronder voordelen van Valena Next with Netatmo en Netatmo pro.

Netatmo Pro

Een extra paar ogen in en rond de woning
De Netatmo slimme binnen en buiten camera detecteren mensen, dieren en voertuigen binnen en buiten de woning. Wanneer een onbekend persoon of auto een eigendom betreedt waarschuwen ze real-time de bewoners op de smartphone. De opgeslagen video’s en updates zijn altijd beschikbaar, zonder abonnement

Altijd weten wie aanbelt
Met een slimme deurbel van Netatmo ziet de bewoner direct wie er aanbelt, ook als er niemand thuis is. De bestaande deurbel is eenvoudig te vervangen door deze wifi-variant.

Waar rook is, is Netatmo
Een slimme rookmelder slaat tijdig alarm bij brand, zelfs met een waarschuwing op smartphone of tablet.

De temperatuur altijd onder controle
Met een slimme thermostaat en radiatorkranen is de verwarming te programmeren aan de hand van de gewoonten van de bewoners, zodat het huis alleen daar en wanneer nodig verwarmd wordt. Makkelijk te bedienen via een handige app, vanuit het bed, op kantoor of zelfs vanuit het buitenland.

 

 

 

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl