Een gestroomlijnde wandgoot die past bij elk project

mei 18, 2020

Een wirwar van kabels op kantoor? Daar zit niemand op te wachten. In een moderne werkomgeving horen flexibel verplaatsbare aansluitingen voor energie en data. En die oplossing hoort er ook nog eens gestroomlijnd uit te zien. De nieuwe strak vormgegeven wandgoot van Hager past bij alle eisen waaraan een moderne kantooromgeving moet voldoen. Het tehalit BR65-systeem is een alleskunner die geschikt is voor elk project en ieder kantoor. Of het nu gaat om een traditionele opstelling of een kantoor vol flexplekken.

Snelle montage

Dankzij geïntegreerde koppelingen, minder losse onderdelen en het kunststof materiaal bespaar je waardevolle installatietijd. De nieuwe tehalit BR65 kabelgoot is beschikbaar in vier afmetingen (100, 130, 170 en 210 mm) en wordt geleverd met een universeel deksel. Ongeacht de hoeveelheid kabels die je gebruikt: een nette, compacte afwerking is gegarandeerd. Daarnaast sluit deze wandgoot naadloos aan op onze stekerbare inbouwcomponenten én op normale bekabeling. En moet je het hoekje om? Geen probleem. Met verschillende hulpstukken pas je de goot aan elke ruimte-indeling aan. In slechts een paar seconden.

Gestroomlijnd design

Deze kabelgoot is licht van gewicht door de kunststof uitvoering. Snelle eenmansmontage door het doordachte ontwerp. En, verkrijgbaar in stoer grafietzwart. Past dat niet bij de inrichting? Ook verkeerswit of lichtgrijs zijn een optie.

Meer weten? Ontdek alle details op:
www.hager.nl/br65

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl