Eaton’s RMQ Flat Design bedienings- en signaleringscomponenten

mei 11, 2018

Eaton’s beproefde RMQ-Titan productserie is uitgebreid met twee reeksen van innovaties: onze nieuwe elegante M30 flat front bedien- en signaleringselementen en onze ruimtebesparende flat rear contact- en LED-elementen.

Deze producten zijn niet alleen ontworpen om uw machines compacter te maken, maar ook om hen een slanker uiterlijk te geven. Dit modulaire ontwerp – plus het feit dat deze nieuwe elementen kunnen worden gecombineerd met de andere reeds bestaande RMQ elementen – opent een hele nieuwe wereld van design en intuïtieve gebruikersinterface mogelijkheden.

Het feit dat het bevestigingssysteem zich automatisch aanpast aan de dikte van het plaatmateriaal, samen met een anti-rotatie optie zorgt ervoor dat montage kinderspel is. Ten slotte is er een bijzondere accessoire die niet mag worden vergeten: de multi-color LED’s (RGB), die ervoor zorgen dat machines en systemen een unieke en hoogwaardige indruk achterlaten.

Het productportfolio bevat onder andere drukknoppen en keuzeschakelaars, met en zonder verlichting, signaallampen, sleutelschakelaars, keuzeschakelaars, joysticks, potentiometers.

www.eaton.nl/flatdesign

 

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl