Ruimtebesparend bedieningsconcept RMQ M30 Flat Design

mei 23, 2018

Upgrade uw machine-ontwerpen door het toepassen van Eaton M30 flat front en flat rear design drukknoppen. Dit modulaire RMQ Flat Design ontwerp – dat te combineren is met het bestaande RMQ-assortiment – opent een hele nieuwe wereld van design en intuïtieve gebruikersinterface mogelijkheden.

Eaton’s RMQ Flat Design bedienings- en signaleringscomponenten

Eaton’s M30 flat front bedien- en signaleringselementen en ruimtebesparende flat rear contact- en LED-elementen zijn ontworpen om uw machines compacter te maken én een slanker uiterlijk te geven. Dit modulaire ontwerp – dat te combineren is met het bestaande RMQ-assortiment- opent een hele nieuwe wereld van design en intuïtieve gebruikersinterface mogelijkheden. Het productportfolio bevat onder andere drukknoppen en keuzeschakelaars, met en zonder verlichting, signaallampen, sleutelschakelaars, keuzeschakelaars, joysticks, potentiometers. Het feit dat het bevestigingssysteem zich automatisch aanpast aan de dikte van het plaatmateriaal, samen met een anti-rotatie optie zorgt er voor dat montage kinderspel is. Ten slotte is er een bijzondere accessoire die niet mag worden vergeten: de multi-color LED’s (RGB), die ervoor zorgen dat machines en systemen een unieke en hoogwaardige indruk achterlaten.

RMQ Flat Front

RMQ Flat Front apparaten worden niet alleen gekenmerkt door een aantrekkelijk en strak design, maar ook door het verfijnde montagesysteem RMQ-AFX. Deze elementen zijn ontworpen voor 30 mm gaten met of zonder antirotatie uitsparing. De RMQ-AFX is standaard voorzien van een anti-rotatienok die desgewenst verwijderd kan worden. Wanneer deze wordt verwijderd maken de rechte randen van het RMQ-AFX montageblok het mogelijk de uitlijning enigszins aan te passen. Als tenslotte de gekartelde moer wordt aangedraaid, zorgt het veerelement in de RMQ-AFX voor een juiste aanpassing aan de plaatdikte. Het productportfolio is zeer uitgebreid en bestaat onder andere uit: drukknoppen, signaleringslampen, sleutelschakelaars, joysticks, USB- aansluitingen en potentiometers. Er is ook een encoder beschikbaar met een draai- en drukbediening. Alle RMQ Flat Front producten zijn verkrijgbaar met een hoge beschermingsgraad oplopend tot IP69K en voorzien van internationale goedkeuringen.

RMQ Flat Rear

Onze RMQ Flat Rear contact- en LED- elementen zijn ontworpen om ruimte te besparen, een perfecte aanvulling op Eaton’s uitgebreide en veelzijdige aanbod van bedien- en signaleringsapparatuur. Met hun multi-color LED-elementen en compacte ontwerp zijn de RMQ Flat Rear elementen de perfecte keuze voor gebruik in machines en systemen met een gestroomlijnd design.

De modulaire opbouw, in combinatie met de compatibiliteit met bestaande RMQ M22 bedien- en signaleringsapparatuur, geeft machineontwerpers een enorme flexibiliteit. Daarbij kunnen, met behulp van de nieuwe multi-color LED-elementen, op een slimme manier de verschillende machine-statussen, met één enkele signaallamp, worden weergegeven.

Drukknoppen-Configurator

De drukknoppen-configurator is online beschikbaar en is ontworpen om u te helpen kiezen en combinaties te maken van een groot aantal bedien- en signaleringscomponenten. De configurator is gebruiksvriendelijk, biedt een snel overzicht van de verschillende series van producten, en maakt gebruik van een intuïtieve gebruikersinterface om oplossingen die passen bij uw behoeften te laten zien. De geïntegreerde Label Editor functie kan worden gebruikt om de door u gewenste teksten of beelden op uw bedien- en signaleringsapparatuur te laten laseren.

Om de drukknop-Configurator te gebruiken, gaat u naar:

www.eaton.eu/config/rmq   en  www.eaton.nl/flatdesign

Bekijk de video

Direct bestellen?
Webshop

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl