Eatons nieuwe RMQ-behuizing: stijlvol en slank

februari 19, 2019

De nieuwe RMQ-opbouwbehuizing van Eaton is de kleinste in zijn soort en heeft een elegant ontwerp. Daarmee is de RMQ Flat Enclosure (RMQ slanke behuizing) flexibel inzetbaar voor veel verschillende toepassingen en tegelijk een stijlvol element in machines en systemen met een gestroomlijnd ontwerp.

De RMQ slanke behuizing is samen met de RMQ Flat Rear LED- en contactelementen onderdeel van het modulaire RMQ-assortiment van Eaton.

De RMQ slanke behuizing is beschikbaar met 1 tot 4 montageplaats(en) en geschikt voor zowel de RMQ M22 als de RMQ M30 frontelementen. Ook een combinatie van beide frontelementen is mogelijk. De RMQ slanke behuizing kan worden ingezet als flexibele en stijlvolle behuizing voor zowel noodstopknoppen, signaallampen en drukknoppen, als keuze- of sleutelschakelaars.

De LED-elementen Flat Rear Multi Color (RGB) en Dual Color (rood/groen) dragen bij aan een intelligente machinebediening en maken individuele visualisatie van verschillende machinetoestanden mogelijk. Met zijn breedte van 43 mm en hoogte van 44 mm is de slanke behuizing ideaal om op machineprofielen te monteren. Het slanke ontwerp beperkt de toepassingsmogelijkheden en capaciteit van de RMQ contactelementen niet; 230V spanning en 4A stroomsterkte zijn mogelijk.

Meer informatie kunt u vinden op de website van Eaton.

Direct bestellen

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl