Eaton PV-verdeelkasten: Dé oplossing voor het aansluiten van PV-panelen in bestaande bouw

september 9, 2019

Eaton biedt PV-verdeelkasten aan voor het aansluiten van PV-panelen op bestaande woonhuisinstallaties.

Door gebruik te maken van de bestaande ononderbroken wasmachine-leiding naar zolder kan de PV-verdeler op de bestaande groepenkast beneden aangesloten worden. Het aanleggen van een extra leiding naar zolder voor het aansluiten van PV-panelen wordt hierdoor overbodig. Dit bespaart tijd, geld en beperkt de overlast voor de bewoner doordat de installatie zonder stof en rommel kan worden aangebracht. De wasmachine en droger kunnen worden aangesloten op de contactdozen van de PV-verdeelkast.

Het assortiment PV-verdeelkasten omvat twee uitvoeringen. Een uitvoering met een installatieautomaat voor het aansluiten van de PV-omvormers met een geïntegreerde voorziening tegen aardlekstromen. Voor PV-omvormers zonder deze voorziening zijn er PV-verdeelkasten met een aardlekautomaat als beveiliging voor de PVomvormer.

Van elke PV-verdeelkast uitvoering is een designverificatie document beschikbaar. Met designverificatie wordt verzekerd dat het ontwerp van de verdeler voldoet aan de van toepassing zijnde productnorm. Voor de PV-verdeelkasten is dit de IEC 61439-3.

 

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl