Eaton lanceert campagne voor veilige evacuatieplanning

september 18, 2017

Het plannen van een veilige evacuatie van bedrijfspanden en industriële gebouwen is een uitdaging voor gebouweigenaars en -beheerders dankzij de complexe risico’s en de regelgeving.

Wisselende bezettingen en verstedelijking, in combinatie met moderne risico’s zoals terrorisme, criminaliteit en burgerlijke onrust zorgen voor een moeilijke achtergrond. Gebouweigenaars en -beheerders zijn bovendien verplicht om personen, eigendommen en de bedrijfscontinuïeit te beschermen. Als er geen redelijke stappen worden ondernomen, zijn bedrijven niet alleen kwetsbaar voor het rampzalige verlies van mensen en eigendommen, maar ook voor financiële, juridische, operationele en imagoproblemen.

De vraag die een gebouweigenaar of -beheerder zich moet stellen, is of hij of zij alles heeft gedaan om het risico te minimaliseren. Om deze vraag te helpen beantwoorden, lanceert Eaton een campagne om het vitaal belang te benadrukken van evacuatieplanning en de technologieën die gebouwen veiliger maken, van brandmeldsystemen en toebehoren tot noodverlichting en signalering. U vindt onze whitepapers en uitgebreide informatie terug op: www.eatonworksafe.com/nl/evacuatie

 

Terug naar Algemeen nieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl