EasyE4 stuurrelais – Nu ook in 230V AC-uitvoering beschikbaar

juli 2, 2019

Het easyE4 stuurrelais biedt een oplossing voor iedereen die besturingstaken wil uitvoeren met zo min mogelijk inspanning.

230V AC-uitvoering

EasyE4 was al beschikbaar vanaf 1 april 2019 in een 12V DC, 24V DC en 24 V AC uitvoering, maar sinds 1 juni ook beschikbaar in een 230V AC-uitvoering. Beide 230 V AC basisapparaten zijn met en zonder display verkrijgbaar.
Dit resulteerde natuurlijk ook in de lancering van 2 uitbreidingsm odules in 230V AC-uitvoering.

  • Basisapparaat in AC-uitvoering (met display): Easy-E4-AC-12RC1
  • Basisapparaat in AC-uitvoering (zonder display): Easy-E4-AC-12RCX1
  • Uitbreidingsmodule (8 I/O): Easy-E4-AC-8RE1
  • Uitbreidingsmodule (16 I/O): Easy-E4-AC-16RE1

Temperatuur Module

Ook nieuw in ons assortiment is nu de easyE4 Analoge Temperatuur Module die de easyE4 nog breder inzetbaar maakt. Geschikt voor PT100, PT1000 en NI1000 temperatuuropnemers.

  • Temperatuur module: Easy-E4-DC-4PE1

EasyE4 Voordelen

11 Uitbreidingen
Het easyE4 basisapparaat heeft krachtige hardware dat kan worden uitgebreid met 11 modules waardoor een maximum van 188 ingangen/uitgangen kan worden gerealiseerd per basisapparaat. De uitbreidingen bestaan uit digitale en analoge I/O modules, alsook temperatuurmodules. De basiseenheden en uitbreidingsmodules in de UC, DC en AC varianten bieden een breed scala aan voedingsspanningen. De apparaten kunnen op elke gewenste manier worden gecombineerd.

Ethernet-Interface
De Ethernet-interface aan boord wordt niet alleen gebruikt om te programmeren, maar maakt ook visualisatie op HMI’s mogelijk, waardoor het ook de deur opent naar IIoT toepassingen.

8 basisapparaten in 1 netwerk
Er kunnen maar liefst 8 easyE4 basisapparaten, via een ethernetswitch, in een netwerk worden geplaatst waardoor deze met elkaar kunnen communiceren.

Webserver
Met de geïntegreerde webserver is visualisatie op mobiele apparaten mogelijk.

4 Programmeertalen
De intuïtieve software easySoft 7 biedt een eenvoudige en snelle manier van programmeren. Ook biedt de software vier verschillende programmeertalen (LD, EDP, FBD, ST).

Functieblokken
Naast de duidelijke selectie-menu’s, de mogelijkheid van zowel simulatie als online-communicatie, biedt de easySoft 7 nieuwe functieblokken, zoals de interrupt en de datalogger, die een gemakkelijke en betrouwbare werking garanderen. Ook het zelf maken van functieblokken behoort tot de mogelijkheden.

Integratie van bestaande programma’s
Om de overstap naar de easyE4 zo eenvoudig mogelijk te maken is het ook mogelijk om alle bestaande easy programma’s te importeren.

Voor meer informatie: www.eaton.com/easy

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl