EasyE4 - De mini PLC die automatisering gemakkelijk maakt

januari 6, 2020

EasyE4 basisapparaat

Het easyE4 stuurrelais biedt een oplossing voor iedereen die besturingstaken wil uitvoeren met zo min mogelijk inspanning.

  • 11 Uitbreidingen – De easyE4 heeft krachtige hardware dat kan worden uitgebreid met 11 modules waardoor een maximum van 188 ingangen/uitgangen kan worden gerealiseerd. De uitbreidingen bestaan uit digitale en analoge I/O modules, alsook temperatuurmodules. De basiseenheden en uitbreidingsmodules in de UC, DC en AC varianten bieden een breed scala aan voedingsspanningen. De apparaten kunnen op elke gewenste manier worden gecombineerd.
  • Ethernet-Interface – De Ethernet-interface aan boord wordt niet alleen gebruikt om te programmeren, maar maakt ook visualisatie op HMI’s mogelijk, waardoor het ook de deur opent naar IIoT toepassingen.
  • 8 Basisapparaten in 1 netwerk – Er kunnen maar liefst 8 easyE4 apparaten, via een ethernetswitch, in een netwerk worden geplaatst waardoor deze met elkaar kunnen communiceren.
  • Webserver – Met de geïntegreerde webserver is visualisatie op mobiele apparaten mogelijk.

Licentie easySoft versie 7

  • 4 Programmeertalen – De intuïtieve software easySoft biedt een eenvoudige en snelle manier van programmeren. EasySoft 7 biedt vier verschillende programmeertalen (LD, EDP, FBD, ST).
  • Functieblokken – Naast de duidelijke selectie-menu’s, de mogelijkheid van zowel simulatie als online-communicatie, biedt de easySoft 7 nieuwe functieblokken, zoals de interrupt en de datalogger, die een gemakkelijke en betrouwbare werking garanderen.
    Ook het zelf maken van functieblokken behoort tot de mogelijkheden.
  • Integratie van bestaande programma’s – Om de overstap naar de easyE4 zo eenvoudig mogelijk te maken is het ook mogelijk om alle bestaande easy programma’s te importeren.

Flyer easyE4

De belangrijkste informatie over de easyE4 in een oogopslag! Bent u op zoek naar meer informatie over de easyE4 ga naar www.eaton.nl/easy.

Koop de easyE4

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl