Easyclickpro funksystem: Nu uitgebreid met nieuwe dimmer

mei 23, 2020

Met Easyclickpro, maakt Honeywell PEHA gebruik van de nieuwst technologie. Dankzij de EnOcean technologie, werkt het instellen van de zender zonder batterijen of kabels.

Een lichte vingerdruk is genoeg voor de transmitters om een elektrische puls te genereren! Deze energie
brengt een radiosignaal teweeg op de storingsvrije 868 MHz frequentie, welke verscheidene elektrische consumentenelektronica, zoals lichtbronnen kunnen, zonweringen en jaloezie aandrijving. De elektronica dient alleen uitgerust te zijn met ontvangers.

De simpele installatie (De Easyclickpro zender hoeft alleen op de muur gelijmd te worden) brengt uitgebreide mogelijkheden met betrekking tot functionaliteit en interieur design met zich mee. Ook is hiermee een snelle en nette installatie verzekerd, zonder vuil en lastige montage.

Honeywell PEHA heeft recentelijk zijn Easyclick portfolio uitgebreid met een dimmer, wat betekent dat het lichtdesign kan worden ingesteld via draadloze controle. De dimmer is de perfecte oplossing voor particuliere huizen, commerciƫle gebouwen, kantoren, scholingsruimten en hotels. Honeywell PEHA biedt een LED dimmende oplossing met een fantastische gebruikerservaring voor storingvrij, geruisloos en vloeiend dimmen.

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl