Draadgoot van Schneider Electric is Sterk. Flexibel. Snel.

september 26, 2019

Binnen het aanbod kabeldraagsystemen van Schneider Electric, is Performa draadgoot een sterk maar lichtgewicht systeem dat snel en makkelijk te installeren is. Omdat het bovendien een flexibel systeem is, kan de draadgoot in vrijwel ieder project toegepast worden voor het verwerken van bekabeling, bijvoorbeeld in commerciële gebouwen, de industrie of infrastructuur.

Performa Draadgoot ZINC+

De Performa Draadgoot ZINC+ is:

• duurzaam;

• installatievriendelijk;

• en corrosiebestendig.

Performa Draadgoot ZINC+ van Schneider Electric heeft een hoge corrosiegraad (C4), vergelijkbaar met dat van thermisch verzinkt. Hierdoor is deze draadgoot geschikt voor, onder andere, buitentoepassingen, zoals bij PVinstallaties. Ook is draadgoot ZINC+ voor de agrarische sector of voor industriële toepassingen interessant.

ZINC+ is duurzamer omdat er minder metaal en energie benodigd is bij het vervaardigingsproces. Bovendien is het veilig voor de bekabeling en de handen van de installateur, omdat er geen sprake is van scherpe randen of bramen.

Zelfhelend Karakter

Dankzij het zelfhelende karakter van ZINC+ behoort het na-sprayen met zinkspray tot het verleden. De speciale coating, bestaande uit een combinatie van zink en aluminium, verzorgt namelijk een uitstekende galvanische bescherming, met als resultaat een zelfhelend karakter effect bij krassen of knippen.

European Standard Approval

E-90 classified for fire resistance, IEC 61537, IK 10 classified, CE marked, ISO 9001.

 

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl