Domovea: centrale bouwsteen voor elk slim huis of gebouw

september 21, 2020

Van comfort tot meer veiligheid en van gemak tot energiebesparing: Hager heeft al deze begrippen in een enkel systeem weten te vangen. Domovea verbindt, bestuurt en visualiseert alle smart apparaten en systemen in een gebouw vanuit één compacte module en app.

Domovea vormt het hart van een smart home of slim gebouw. Een pro­fes­si­o­ne­le KNX-op­los­sing die al­les een­vou­dig met el­kaar ver­bindt: ver­lich­ting, rol­lui­ken, alarm, ver­war­ming en ven­ti­la­tie, ca­me­ra’s, weer­be­wa­king, ener­gie­be­heer en slim­me au­to­ma­ti­se­ring. De Dom­ovea vi­su­a­li­sa­tie­soft­wa­re maakt het mo­ge­lijk en in­zich­te­lijk. Bovendien vertaalt de module dit naar een heldere bediening. Zo brengt Hager de wereld van KNX, IoT en IFTTT aan de voeten van huis- en gebouweigenaren.

Afhankelijk van het type gebouw of woning kunnen gebruikers kiezen voor Domovea Basic (TJA670) of Domovea Expert (TJA470). Beide bouwstenen bieden comfort door bedieningsgemak van alle systemen, veiligheid door aanwezigheidssimulaties en inbraakdetectie, en laten gebruikers efficiënter omgaan met hun energiegebruik.

De modules Basic en Expert zijn gebaseerd op de internationale open KNX-standaard, waardoor bijna elk slim apparaat te integreren is.
Dat brengt eindeloze mogelijkheden en toekomstbestendigheid.

Meer weten? Ga naar hager.nl/domovea

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl