DMEGC Solar Energy

januari 17, 2019

Zonnepanelen zijn niet meer weg te denken uit onze omgeving en onmisbaar geworden voor een steeds groter deel van onze energievoorziening. Het dringt bij steeds meer mensen, organisaties en overheden door dat de transitie naar duurzame en niet vervuilende energieopwekking niet alleen wenselijk maar pure noodzaak is.

Door de dalende prijs van zonnecellen en -panelen, en de stijgende kosten van fossiele brandstoffen, wordt het punt dat een zonnepaneel zichzelf heeft terug verdiend, steeds eerder bereikt. Voor het opwekken van elektrische energie uit zonlicht zijn zonnecellen nodig, meestal gemaakt uit silicium. DMEGC Solar maakt deze cellen zelf, zowel voor andere fabrikanten als voor de eigen zonnepanelen. Met als voordeel dat we de kwaliteit van de gehele productielijn kunnen monitoren, borgen en optimaliseren. En hoe beter de kwaliteit, hoe langer een paneel mee gaat. En dit is beter voor het milieu en voor degene die in het paneel geïnvesteerd heeft.

Innovatie en kwaliteit

Bij DMEGC Solar Energy wordt continu gewerkt aan optimalisatie van de fabricageprocessen en de ontwikkeling van nieuwe producten. De materialen en onderdelen in onze producten voldoen aan de hoogste  kwaliteitsnormen. Onze panelen worden geproduceerd in een ISO9001 / ISO14001 gecertificeerde omgeving volgens internationale IEC 61215 en IEC 61370 standaarden, gebruikmakend van TQC & SPC kwaliteitsinspecties. Elk paneel dat onze fabriek verlaat heeft een uitgebreide reeks tests op het gebied van veiligheid en betrouwbaarheid ondergaan, resulterend in een optimaal werkend en duurzaam product. Bij DMEGC Solar Energy wordt veel energie gestoken in innovatie. Zo starten we dit jaar de productie van panelen waarvoor zonnecellen in tweeën zijn gesneden in twee parallelle groepen zijn geschakeld.

Direct bestellen

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl