Dit is wat de nieuwe XB lens biedt bij Regiolux

april 15, 2019

Soms is breder is ook gewoon beter. Dat geldt natuurlijk ook voor de lichttechniek van lichtlijnen. Ze is overal thuis waar een lage montagehoogte of een grote afstand tussen de lichtlijnen vereist is. Met de nieuwe extra brede Individual.Lens.Optic wordt de gelijkmatigheid van de verlichting sneller bereikt en dit is slechts het begin van de voordelen.

XB-lens – extra breed voor een brede glimlach

Net als de andere armaturen met lensmodules, is dit armatuur standaard leverbaar van 4000 tot 12000 lumen, waarbij gezegd moet worden dat andere lumenstomen op aanvraag beschikbaar zijn. Dit geldt ook voor de verschillende lichtkleuren, van 3000 tot 6500K en HCL.

Deze nieuwe lens wordt naast de lichtlijnen ook voor de Zatta gebruikt. Dit armatuur, wat geschikt is voor drie-fase spanningsrail en pendelmontage, is hiermee ook zeer geschikt voor toepassing in bijvoorbeeld winkels en showrooms. Met het geringe oppervlakte van het armatuur een maximale vloeroppervlakte verlichten, dat behoort nu tot de mogelijkheden met dit armatuur. Naast de standaard uitvoeringen, is het mogelijk om dit armatuur klant specifiek te produceren waardoor individuele wensen meegenomen kunnen worden in het armatuur. Denk hierbij aan afmeting, lichtkleur en lumenstroom.

Bekijk voor meer informatie onze brochure of op onze website.

Beeldrechten: Hermann Kaufmann Euro-Unitech, Wien AT · Brucha, Michelhausen AT · Regiolux DE

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl