Dimmers voor elke lamp, lichtsituatie en installatie

november 24, 2017

Niko breidt zijn assortiment dimmers uit met de DALI-dimmer en de 2-draadse universele drukknopdimmer plus. Daarmee vind je bij Niko nu voor elke lichtsituatie en elke elektrische installatie een dimmer. Ook voor bestaande installaties. Want het juiste licht is een kwestie van controle.

Nieuwe 2-draadse universele drukknopdimmer plus, 3-300W

Met de 2-draadse universele drukknopdimmer in de muur dim je elke lamp volgens de ideale curve, alle ledlampen van 3 tot 200W incluis. Naast het standaardprofiel heeft hij 7 bijkomende dimprofielen voor onder meer elektronische en elektromagnetische transformatoren, klassieke ledlampen en filament-ledlampen. Net als elke Niko dimmer heeft hij een geheugen en profielen met boost om elke lamp op de laatst gekozen – zelfs de laagste dimstand in te schakelen. Zijn stand-by verbruik is beperkt tot 0,15W. De geïntegreerde CABontstoorder haalt in CAB-gevoelige regio’s zoveel mogelijk storende signalen uit het net om de meeste lampen optimaal zonder flikkering of gebrom te laten branden.

Nieuwe DALI-dimmer

Als specialist in daglichtsturing en dimmers lanceren we nu ook een DALI-dimmer. Dankzij de nieuwe dimmer dim je de lampen in een DALI-installatie. Handig als je in één bepaalde zone het licht toch zachter of feller wilt laten branden. De DALI-dimmer werkt met de DALI-busvoeding die je apart kunt bestellen (referentiecode 350-70985), of via een DALI-sensor met geïntegreerde voeding.

Op www.niko.be/dimmerzoeker vind je voor elke lamp de ideale dimmer en voor leke dimmer de ideale lamp. Voor alle mogelijke vragen over dimmers is er één adres: www.niko.be/dimmers.

 

 

 

 

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl