Design is de standaard, onze standaard is design

november 20, 2018

Een schakelaar aan de wand roept overal andere gevoelens op. In je woonkamer, in de slaapkamer, in de garage of op kantoor; de omstandigheden én het individu bepalen uiteindelijk welk design het beste tot zijn recht komt. Daarom komt Hager met schakelaarseries van berker.

Heel veel keuze

Elke installateur gebruikt standaard schakelmateriaal. Alleen zijn de bekende series qua vormgeving wel erg ‘standaard’. Een standaard serie mag ook best mooi zijn. Hager wil de hedendaagse consument voor schakelmateriaal interesseren met niet één, niet twee, maar met drie standaard schakelaarseries die stuk voor stuk een onderscheidend design hebben. Daarnaast is er nog keuze uit meer dan tien andere berker designseries; van uitgesproken modern tot zeer klassiek en van warm hout tot gepolijst metaal of natuursteen.

Onderscheidende schakelaarseries

Met de berker designserie S.1, Q.1 en Q.3 heb je drie onderscheidende schakelaarseries die figuurlijk maar ook letterlijk een nieuwe standaard zetten. Een brede rand, een smalle rand, ronde hoeken, scherpe hoeken, wit, zwart, crème. Met deze producten bied je een consument altijd de keuze voor een aantrekkelijke prijs, zonder meteen naar meer individuele of gestyleerde ontwerpen te hoeven grijpen.

Grote variatie in materialen

Natuurlijk zijn er verschillende berker designseries die een of zelfs meerdere stapjes verder gaan. Kies een kleur die je wenst of varieer in materiaal. Wil je een klassieke schakelaar voor een oud herenhuis – van porselein bijvoorbeeld – of kies je voor modern glas of een zachtekunststof met hoge aaibaarheidsfactor? Voor elke wens, hoe extreem ook, heeft Hager een passende berker designserie beschikbaar.

Meer weten? Ontdek het Hager schakelmateriaal op hager.nl/berker

Direct naar de webshop

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl